JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Mikko Purontakanen palaa Kiekko-Laseriin

MESTIS / Uutinen
Päättyneellä kaudella täpärästi Mestis-karsintojen ulkopuolelle jäänyt oululainen K-Laser saa puolustukseensa tärkeän palasen, kun Mikko Purontakanen liittyy joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella. Seuran päävalmentajana jatkaa puolestaan kesken viime talven ruoriin astunut Teemu Käyhkö.

Mikko Purontakanen edusti Suomi-sarjassa pelaavaa Kiekko-Laseria viimeksi syksyllä 2007-2008. Tuolloin mies siirtyi kesken kauden Englantiin. Viime kaudella hän palasi lähemmäs kotiseutujaan ja kiekkoili haaparantalaisessa Asplövenissä Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. 31 ottelussa Purontakaselle merkittiin pisteet 6+15=21.

Puolustajalla on kokemusta myös SM-liigasta yhteensä parinsadan ottelun verran Lukon ja KalPan riveissä. Lisäksi 29-vuotias Purontakanen on käynyt pyörähtämässä Mestis-kaukaloissa ja pelannut vuoden verran myös Italiassa.

– Purontakanen on tärkeä pala ensi kauden joukkueessa. Mikon ympärille on hyvä jatkaa joukkueen
kokoamista, kertoo seuran toiminnanjohtaja Miikka Järvenpää.

Teemu Käyhkö otti Kiekko-Laserin valmennusvastuun kesken talven, kun edellinen pääkäskijä Juha Huikari vapautettiin tehtävästään. 34-vuotias Käyhkö on solminut jatkopestistä joukkueen valmennusryhmässä myös kauden 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle