Mikko Pukka SaiPan uusin hankinta

LIIGA / Uutinen
Lappeenrannan SaiPa paikkaa loukkaantumisista kärsivää puolustustaan, kun Mikko Pukka liittyy seuraan. Lisäksi joukkue solmi kauden loppuun ulottuvat sopimukset Jarkko Pyymäen ja Pentti Nöyräsen kanssa.

SaiPan akuuttia puolustajapulaa saapuu paikkaamaan puolustaja Mikko Pukka. Alkukaudella Venäjän 2-sarjassa ja Mestiksen LeKissä pelannut Pukka on solminut SaiPan kanssa tammikuun loppuun ulottuvan sopimuksen.

Pauli Levokarin polvivamma, Antti Nyrhisen tiistaina tullut kasvovamma sekä Juho Mielosen olkapäävamma saivat SaiPan liikekannalle pelaajamarkkinoilla. SaiPalla jäi näiden loukkaantumisten myötä enää kuusi pelikelpoista puolustajaa. Nyrhinen palannee kaukaloon ehkä jo ensi viikolla, sillä hänen leaussaan ei ole murtumaa. Sen sijaan hampaita ja ikeniä on remontoitu, joten mies palannee kaukaloon kokovisiirin kera.

Pukka on Tapparan kasvatti ja hän pelasi kahdella edellisellä kaudella Elitserienin Luulajan paidassa. Liigakokemusta 26-vuotiaalla Pukalla on Tapparan ja TPS:n riveissä parinsadan ottelun verran.

– Puolustuspää on tällä hetkellä aika vajaa ja hän tuo sinne leveyttä. Vaikka Nyrhinen tulisikin nopeasti takaisin, niin hän antaa meille lisäleveyttä, SaiPan toimitusjohtaja Sami Koikkalainen toteaa seuran verkkosivuilla.

Hyökkääjät Pyymäki ja Nöyränen saapuivat Saimaan rannalle kesken kuluvan kauden. Molemmat ovat vakuuttaneet otteillaan ja niinpä he jatkavat seurassa kevääseen saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle