BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Mikko Palomäki Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
Oululaislähtöinen puolustaja Mikko Palomäki siirtyy SaiPaan loppukaudeksi. 23-vuotias Palomäki on pelannut suurimman osan kaudesta Kajaanin Hokin riveissä.

Palomäki debytoi SM-liigassa kaudella 2001-02 pelaten 23 ottelua Kärppä -paidassa. Tälle kaudelle kaavailtu läpimurto liigamiehistöön muuttui odotettua vaikeammaksi NHL:n työsulun myötä. Palomäki siirtyykin mielellään Lappeenrantaan juuri jääajan toivossa.

- Hyvällä mielin lähden Lappeenrantaan. Kauheasti ei ennestään ole tuttuja kavereita joukkueessa, mutta jospa se siitä. Tarkoitus olisi vakiinnuttaa paikka liigassa, mutta näytönpaikoista se ei aikaisemmin ole ollut kiinni. Ehkä jäin kuitenkin Kärpissä aika vähälle peliajalle.

SaiPan päävalmentaja Heikki Mälkiällä on jo rooli valmiina lujaa laukovalle 190 senttiselle ja yli 90 kiloiselle Palomäelle ja lupailee samalla etteivät siirrot lopu tähän.

- Palomäki ei saanut täällä (Oulussa) roolia, ja hän on isokokoinen pelaaja kuten Malmivaara. Tarvitsemme kokoa tätä kevättä varten. Ovet käyvät jatkossakin, kun haemme särmää kokoonpanoon ja tulevaisuutta varten.

Palomäki on pelannut tällä kaudella 9 ottelua SM-liigassa ja teki näissä yhden ja samalla uransa ensimmäisen liigamaalin. Kajaanissa pelejä ehti kertyä 18 ja näissä isokokoinen puolustaja iski neljä maalia ja yhteensä 11 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle