Mikko Niinikoski HeKiin

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Mikko Niinikosken kanssa. Sopimuksessa on vielä pykälä jonka mukaan Niinikoski voi halutessaan siirtyä ulkomaille lokakuun alkuun mennessä. Lisäksi oma junioripuolustaja Jussi Kiviluoto onnistui vakuuttamaan seurajohdon koeajallaan sopimuksen arvoisesti. Markus Kallion koeaikaa halutaan puolestaan jatkaa.

30-vuotias Mikko Niinikoski tulee olemaan HeKille merkittävä vahvistus. Seurajohdossa odotetaan jännityksellä löytääkö pelaaja pelipaikan ulkomailta ennen sopimuksen mukaista siirron takarajaa 1.10.2008.

– Hieman tässä on kaksijakoiset tunteet. Pelaaja pyrkii löytämään pelipaikan mahdollisimman korkealta sarjatasolta. Toivomme pelaajan löytävän pelipaikkansa, mutta toisaalta haluaisimme mielellämme pitää hänet täällä koko loppukauden, HeKin urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen kertoo.

– Hänellä on iso ruutu täytettävänä meidän hyökkäys ja ylivoimapelissä. Rightin miehenä hän toisi ylivoimapeliin variaatioita. Niinikoski on harjoitellut kaksi viikkoa kanssamme ja on valmis ottamaan haasteen vastaan jos loppukaudeksi meille jää. Hän pelaa jo tiistain Pelicans-pelissä, Sinkkonen jatkaa.

Koeajalla olleet puolustaja Jussi Kiviluoto ja hyökkääjä Markus Kallio ovat esiintyneet edukseen. Kiviluoto pelasi hyvät pelit D Teamia vastaan ja hänen kouraansa sopimuspahvi on jo lyöty. Kallion koeaikaa halutaan vielä jatkaa ainakin syyskuun loppuun asti. Sinkkosen mukaan Kallio on yllättänyt positiivisessa mielessä ja hänen tilannettaan seurataan tarkkaan. Kallio on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan niin laidalla kuin keskushyökkääjänäkin.

» Lähetä palautetta toimitukselle