Mikko Koivu Minnesotaan

LIIGA, NHL / Uutinen
Minnesotan Wildin ensimmäisen kierroksen varaus Mikko Koivu on allekirjoittanut kolmivuotisen sopimuksen NHL-seuran kanssa. Koivu pelaa kuitenkin ensi kauden Turun Palloseurassa.

Koivun sopimukseen sisältyy ehto, jonka mukaan TPS-keskushyökkääjä voi sopimuksen ensimmäisen kautensa aikana pelata Turussa ja TPS:n joukkueessa. Tammikuussa on sitten edessä asevelvollisuuden suorittaminen. Koivu ehti toukokuussa allekirjoittamaan jatkosopimuksen TPS:n kanssa, ja turkulaisseuran johtoporras odottaa Mikolta murtautumista liigan kärkikaartiin.

Erinomaisena lupauksena ja peliätekevänä sentterinä tunnettu Koivu vakuutti Minnesotan johdon aikoinaan hyvillä otteillaan Suomen juniorimaajoukkueissa, joissa hän yhdessä Tuomo Ruudun kanssa hallitsi peliä. Viime kaudella nuorempi Koivu teki läpimurtonsa SM-liigaan, vaikka loukkaantumiset koettelevatkin hänen kauttaan. Kaksi ensimmäistä kautta sujuivat vielä melko vähin tehoin, mutta viime kaudella Koivu teki 36 ottelussa 20 tehopistettä.

Sen sijaan Minnesotan toinen suomalaispeluri Antti Laaksonen ei ole ainakaan vielä saanut jatkosopimusta, ja näyttää siltä, että Laaksosen ura ei jatku Minnesotassa.

lähde: STT

» Lähetä palautetta toimitukselle