MTL - OTT 2.00
FLA - TOR 2.00
NYI - DET 2.00
PIT - LAK 2.00
WSH - BUF 2.00
CBJ - ANA 2.00
NSH - NJD 3.00
COL - DAL 4.00
VAN - PHI 5.00
CAR - ARI 20.00
NYR - VGK 20.00
STL - CGY 22.00

Mikko Hakkaraisesta Jukureiden urheilutoimenjohtaja

LIIGA / Uutinen
Hakkarainen on ollut viime kaudet Jukureiden joukkueenjohtaja.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Jukurit on valinnut urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen.

Jukureiden urheilutoimenjohtajaksi valitulla Mikko Hakkaraisella on pitkä tausta Jukureista jo pelaajauralta, sillä hän kiekkoili mikkeliläisjoukkueessa kaikkiaan 10 kauden ajan. Hän lopetti pelaajauransa keväällä 2013 ja on sen jälkeen toiminut Jukureiden joukkueenjohtajana. 

Hakkarainen toimii Jukureiden edustusjoukkueen ja A-nuorten valmennuksen esimiehenä. Hän vastaa seuran pelaajien kartoituksesta sekä nuorten pelaajien kehityssuunnitelmista, kun he siirtyvät B-nuorista A-nuoriin.

− Tontti on iso, mutta olen varmasti taustaltani oikea kaveri tehtävään, Hakkarainen totesi.

Jukureiden urheiluorganisaatiossa tehdään myös muita muutoksia. Uuden päävalmentajan hakuprosessi on aloitettu ja seuraan on tulossa lisäksi osa-aikainen pelaajakoordinaattori. Junioripuolta ollaan puolestaan vahvistamassa junioripäälliköllä.

− Nyt olemme rakentaneet selkeät tehtävänkuvaukset ja vastuut Ry:n sekä HC Oy:n puolelle. HC Oy puolella urheilutoimenjohtaja vastaa kokonaisuudesta ja tekee yhteistyötä Juniori-Jukurien valmennuspäällikön kanssa, Hakkarainen kertoi.

− Kilpaurheilutyöryhmä, johon kuuluvat päätoimiset valmentajat, kokoontuu säännöllisesti valmennuspäällikön ja urheilutoimenjohtajan johdolla. Rakennamme Mikkeliin polun ammattilaiseksi ja huolehdimme jokaisen nuoren urheilijan kehityksestä

» Lähetä palautetta toimitukselle