Mike Fisher lopettaa uransa

NHL / Uutinen
Fisherin uran viimeiseksi otteluksi jäi Stanley Cup -finaali.
Kuva © Getty Images
Stanley Cup -finalisti Nashville Predatorsin kapteenina toiminut Mike Fisher jättää kiekkokaukalot. Hän ilmoitti lopettamisestaan kirjeessä Tennessean-lehdelle.

37-vuotias Mike Fisher edusti NHL-uransa aikana kahta joukkuetta. Vuosina 1999-2011 hän pelasi Ottawa Senatorsissa, josta hänet myytiin Nashville Predatorsiin kevätkaudella. Sekä Senatorsissa että Predatorsissa kapteenistoon kuulunut Fisher sai C-kirjaimen rintaansa viime kaudeksi, kun Shea Weber myytiin Montrealiin.

Fisher pelasi 1088 runkosarjaottelua tehden 585 tehopistettä. Pudotuspeleissä hänelle kirjattiin 51 pistettä 134 ottelussa. Stanley Cupia Fisher ei onnistunut voittamaan, vaan oli kahdesti finaalin häviävänä osapuolena, Ottawassa vuonna 2007 ja Nashvillessä viime kaudella.

− Lähdin viime kauteen sillä ajatuksella, että se voi olla viimeinen kauteni. Tulevaisuuteni sisältää paljon enemmän aikaa perheeni parissa. He ovat tukeneet minua, ja nyt on minut vuoroni antaa se takaisin, Fisher avaa päätöstään.

− Tietäen, että olimme niin lähellä voittoa kesäkuussa tekee päätöksen vaikeaksi, mutta uskon, että joukkue tulee voittamaan mestaruuden, eikä kukaan olisi silloin sen onnellisempi kuin minä, koska joukkueen fanit ansaitsevat sen, hän myöntää.

» Lähetä palautetta toimitukselle