JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Mike Comrie Ottawaan

NHL / Uutinen
Phoenix Coyotes ja Ottawa Senators tekivät keskenään pelaajakaupan, jossa Ottawaan matkasi hyökkääjä Mike Comrie ja Phoenixiin keskushyökkääjä Alexei Kaigorodov.

Comrie pelasi tällä kaudella Phoenixissa 24 ottelua ja teki näissä 7+13=20 pistettä. Taitava hyökkääjä teki viime kaudella Phoenixissa 60 pistettä ja 30 maalia pelaamissaan 80 ottelussa. Hyökkääjä pelasi jo viime yönä ensimmäisen ottelunsa Ottawan paidassa ja merkkautti heti kaksi maalisyöttöä.

Comriesta tulee kauden jälkeen vapaa agentti ja hän on tehnyt selväksi, että tulee kokeilemaan vapaiden agenttien markkinoita, joten Phoenix katsoi parhaaksi kaupata miehen ja hänen kolmen miljoonan dollarin sopimuksen pois. Nyt Phoenixilla olisi talouden suoma mahdollisuus vahvistaa joukkuetta vielä loppukaudesta, mikäli joukkue vaan löytää sopivan kauppakumppanin.

Alexei Kaigorodov teki syksyllä kaksivuotisen sopimuksen Ottawan kanssa. Hänen NHL-uransa ei kuitenkaan auennut toivotulla tavalla ja hänet passitettiin farmiin. Kaigorodov katsoi farmin sijasta parhaaksi lähteä Venäjälle, jossa hän saattaa pelata koko loppukauden. Kaigorodov on Ottawan toisen kierroksen varaus kesältä 2002.

» Lähetä palautetta toimitukselle