TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Mikael Hoikkalasta Jatkoajan uusi päätoimittaja

LIIGA / Uutinen
Jatkoaika starttaa uuteen kiekkokauteen uudessa komennossa, mutta tutuilla linjoilla.

Jatkoajan verkkolehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Mikael Hoikkala, 22. Uusi päätoimittaja aloittaa tehtävässään uuden kiekkokauden kynnyksellä 1. syyskuuta Juha Hiitelän siirtyessä muihin tehtäviin.

Hoikkala siirtyy päätoimittajaksi toimituspäällikön tehtävistä, joten vieraalle jäälle hän ei joudu. Kunnianhimoisena ja kehitysorientoituneena puurtajana tunnettu Hoikkala on kuulunut Jatkoajan SM-liigatoimitukseen elokuusta 2003 lähtien.

- Urakka on haastava. Jatkoaika on ollut toiminnassa kuusi ja puoli vuotta, eikä kasvu ole vieläkään pysähtynyt. Vapaaehtoistyöksi tämä on erittäin ammattimaista toimintaa, ja tason ylläpito vaatii töitä, linjaa tuore päätoimittaja.

Suuria mullistuksia verkkolehden linjaan ei ole luvassa, joskin terävöittämiselle on aina sijaa. Uusia mausteita toimivaan reseptiin haetaan muun muassa aiempaa tehokkaamman kolumnituotannon ja uudistuvan NHL-toimituksen kautta.

- Jatkoaika on nostanut riman itselleen korkealle, mutta silti kaikkea toimittajiemme asiantuntemusta ei ole vielä käytetty hyväksi. Haluan aktivoida heitä ilmaisemaan mielipiteitään rohkeammin.

- Suurille muutoksille ei ole tässä vaiheessa tarvetta. Tarkoitus on hioa toimintaamme nykyisillä katvealueilla sekä laajentaa juttutarjontaa niin hyvin kuin resurssimme antavat myöten, Hoikkala pohtii.

Jatkoaikaa kolme vuotta luotsannut Juha Hiitelä ei hylkää uskollisia lukijoitaan, vaan jatkaa toimituksen aktiivijäsenenä ja uuden päätoimittajan nimeämänä kolumnistina. Hiitelä toimii myös verkkolehden taustayhdistyksen Jatkoaika ry:n tuoreen hallituksen puheenjohtajana.

Jatkoajan historian pitkäaikaisin päätoimittaja jättää tehtävänsä luottavaisin mielin.

- Kolme vuotta samassa tehtävässä Jatkoajan kaltaisessa mediassa on pitkä aika ja nyt on oikea hetki astua sivuun. Hoikkala on pitkän linjan jatkoaikalainen, joka oli jo isossa roolissa toimituspäällikkönä. Linja tulee varmasti jonkin verran muuttumaan, mutta niin pitääkin. Jokainen päätoimittaja vetää oman näköistään mediaa.

Mikael Hoikkala on ollut viimeisen kesän kaupunkilehti Uudessa Lahdessa kesätoimittajana. Tiivistä yhteistyötä lehden kanssa on jo puolentoista vuoden ajalta, ja lisäksi hän on kirjoittanut freelancerina urheilujuttuja useisiin eri julkaisuihin. Hoikkala opiskelee Tampereen yliopistossa pääaineenaan informaatiotutkimus, mutta kontakti kotikaupunki Lahteen on yhä erittäin vahva.

» Lähetä palautetta toimitukselle