Mika Lehto ja Kimmo Koskenkorva Tapparan uudet pelaajat

LIIGA / Uutinen
Tappara on solminut sopimukset Mika Lehdon ja Kimmo Koskenkorvan kanssa. Lisäksi tamperelaisjoukkue teki jatkosopimukset Marko Mäkisen, Miska Kangasniemen ja Sasu Hovin kanssa.

Vammalalaislähtöinen Mika Lehto pelasi viime kaudella JYP:ssä. Nuoren maalivahtilupauksen kausi Jyväskylässä sujui hyvin ja toikin kolmivuotisen sopimuksen Tapparaan. Lehto torjui kaudella kuusi nollapeliä, mikä on eniten heti kirvesrintojen edelliskauden maalivahdin Thomas Draperin jälkeen.

Tapparan toisena maalivahtina jatkaa Sasu Hovi. Viime kaudella muutaman erinomaisen pelin pelannut Hovi haastaa tosissaan Lehdon taisteluun ykkösmaalivahdin paikasta. Hovin, 19 vuotta, rasitteena on kuitenkin ensi kauden aikana suoritettava varusmiespalvelus. Myös Hovin sopimus on kolmivuotinen.

Toinen tamperelaisjoukkueen uusi pelaaja on vikkeläkinttuinen Kimmo Koskenkorva. Kärppien kiekkokoulun kasvatti on yksi SM-liigan nopeimmista luistelijoista. Sähäkällä laiturilla on myös pisteentekopotentiaalia, viime kaudella syntyi tehot 9+12=21, joka oli seitsemänneksi eniten Kärpissä. Koskenkorvan saldona oli myös mainio +/- -tilasto +12, joka oli joukkueen toiseksi paras heti Andrei Potaitshukin jälkeen. Koskenkorva pelaa Tapparassa seuraavat kolme kautta.

Tappara solmi jatkosopimukset myös fanien suosikin Marko Mäkisen kanssa. Mäkisen sopimus on mallia 2+1. Myös toinen fanien suosikki, avojäänpommittaja Miska Kangasniemi sai jatkosopimuksen. Kangasniemen sopimus on kaksivuotinen.

Aamulehdelle antamiensa kommenttien mukaan Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen pitää ovet auki lisävahvistuksille. Leinosen mukaan Tapparaan saatetaan hankkia vielä lisävoimaa tammikuussakin. Eräänä vaihtoehtona on pidetty HIFK:n Toni Mäkiahoa, jonka siirtymisestä seurat eivät kuitenkaan ainakaan vielä ole päässeet sopuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle