Miika Wiikman Lukkoon

LIIGA / Uutinen
TPS:lle tämän kauden pudotuspeleissä hävinnyt Rauman Lukko on hankkinut maalinsa suulle Miika Wiikmanin. Samalla raumalaiset tiedottivat puolustaja Juha-Petteri Purolinnan sopimuksesta.

HPK:n kaudella 2005–2006 mestaruuteen torjunut Miika Wiikman on viime kaudet torjunut kiekkoja Pohjois-Amerikan AHL- ja ECHL-sarjoissa. Mies valittiin HPK:n mestaruuskaudella pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Wiikman, 25, täydentää Lukon maalivahtikaksikkoa, jonka toinen osapuoli on lupaava Antti Raanta.

Juha-Petteri Purolinna, 21, on HIFK:n kiekkokoulun läpikäynyt isokokoinen puolustaja. Mies ei kuitenkaan ole mahtunut helsinkiläisten kokoonpanoon, vaan on hakenut oppia Mestiksestä Kiekko-Vantaan riveistä.

Molempien pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1, joskin Purolinnan sopimuksen ensimmäinen vuosi on Lukon ilmoituksen mukaan niin sanotusti "kaksisuuntainen".

Laaksonen jättää kettupaidan

Tulleiden pelaajien lisäksi Rauman Lukko tiedotti Antti Laaksosen jättävän seuran perhesyihin vedoten. Miehen sopimuksen optiota ei käytetty ensi kaudeksi. Päätös syntyi yhteisymmärryksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle