Miika Elomo TUTOn päävalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Miika Elomo palaa tositoimiin.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Miika Elomo korvaa Ismo Lehkosen TUTOn päävalmentajana.

TUTO on pestannut Miika Elomon päävalmentajakseen maanantaina seurajohdon kanssa erimielisyyksiin ajautuneen Ismo Lehkosen tilalle.

- Elomo on kouluttautunut ammattivalmentajaksi ja hänellä on hyvä kosketuspinta turkulaisiin jääkiekkoilijoihin. TUTO Hockey haluaa strategian ja arvojensa mukaisesti olla rakentamassa turkulaista kiekkoilua, joten Elomo sopii TUTOon erinomaisesti, linjasi TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen.

- Tällä pallilla on ollut todella päteviä valmentajia ja olen otettu siitä, että olin yksi ehdokas ja minuun vielä päädyttiinkin. TUTO on perinteikäs turkulainen seura, jonka edellinen päävalmentaja oli pitkän linjan valmentaja ja tunnettu siitä, että joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa, kommentoi Elomo uutta pestiään.

Elomon apuvalmentajaksi TUTOon palaa Marko Kiprusoff, joka toimi jo alkukaudesta Lehkosen apuvalmentajana. Elomolla ja Kiprusoffilla on yhteistä historiaa TPS:n A-nuorista ja liigajoukkueesta.

- Hyppään TUTOn penkin taakse erittäin innostuneena ja minulla on hyvä kutina vatsan pohjassa. Sain mukaan myös "Kiprun", joka oli tällä kaudella jo osa valmennustiimiä ja tuntee joukkueen hyvin, jatkoi Elomo.

Edellisen kerran Elomo nähtiin penkin takana, kun turkulainen korvasi Kai Suikkasen TPS:n päävalmentajana marraskuussa 2014. Elomo vapautettiin tehtävistään heikosti sujuneiden pelien ja kentän ulkopuolisten tapahtumien johdosta helmikussa 2015. Elomon sopimus TUTOn kanssa kattaa kuluvan kauden lisäksi ensi kauden sekä sisältää option kaudesta 2017-2018.

» Lähetä palautetta toimitukselle