TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Miettinen ja Törnvall Mikkeliin

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä kahdeksannella sijalla kulkeva Mikkelin Jukurit on vahvistunut siirtorajan kynnyksellä kahdella kokeneella pelaajalla. Jukurien sinikeltaisia värejä kantavat loppukauden ajan puolustaja Iikka Törnvall sekä hyökkääjä Tatu Miettinen.

Iikka Törnvall, 27, on kuntoutunut kuluvan kauden ajan loukkaantumisen jäljiltä. Mies oli syksyllä mukana KooKoon ringissä, mutta vammat estivät tuolloin niin pelaamisen kuin sopimuksen solmimisenkin.

182-senttinen ja 84-kiloinen puolustaja on pelannut urallaan 135 ottelua SM-liigaa Kärppien, Ässien ja Ilveksen riveissä. Kokemusta Mestiksestä on sen sijaan kertynyt 60 ottelun verran Hokista, Sportista ja KooKoosta.

Törnvall aloitti viime kauden Suomi-sarjassa JHT:n kokoonpanossa, mutta siirtyi kuitenkin jo seitsemän ottelun jälkeen KooKooseen. Hän iski Kouvolassa kymmenessä pelaamassaan ottelussa runkosarjan aikana tehot 2+5. Törnvall pelasi pudotuspeleissä neljä ottelua, joista ei kuitenkaan karttunut tehomerkintöjä.

Tatu Miettinen puolestaan aloitti tämän kauden KooKoon runkopelaajana. Hyökkääjän rooli pieneni kuitenkin vähitellen, kunnes hän putosi lopulta kokonaan pelaavan miehistön ulkopuolelle Ismo Lehkosen otettua valmennusvastuun. Syksyn aikana Miettinen nähtiin tositoimissa 26 ottelussa, joissa iski yhden ja syötti seitsemän maalia.

30-vuotias Miettinen kuluu sarjan kokeneeseen kalustoon. Kuopiolaislähtöinen hyökkääjä on pelannut yli 300 Mestiksen runkosarjaottelua KooKoossa, Jokipojissa ja KalPassa. Mies on piipahtanut lisäksi KalPan ohella SM-liigajäillä myös HPK:n paidassa.

Miettistä pidetään Mestis-tasolla hyvänä kahden suunnan sentterinä. Tunnollisesti puolustavan hyökkääjän oma piste-ennätys (13+20) on kuitenkin peräisin jo vuosituhannen alusta. KooKoota syksystä 2007 saakka edustanut Miettinen oli koko viime kauden sivussa loukkaantumisen johdosta.

Jukurien tiedotteen mukaan puolustajat Henrik Forsberg ja Olli-Pekka Komulainen sekä hyökkääjä Miikka Lindholm palaavat lähiaikoina sairastuvalta tositoimiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle