Michael Grabner kaupattiin Devilsiin – Rangers jatkoi nuorennusleikkaustaan

NHL / Uutinen
Devils sai Grabnerista kovan vahvistuksen hyökkäykseensä.
Kuva © Getty Images
New York Rangers luopui Michael Grabneristä ja sai vastineeksi nuoren venäläispuolustaja Jegor Rykovin sekä varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen.

New Jersey Devils hankki siirtotakarajan kynnyksellä kovan vahvistuksen hyökkäykseensä, kun Michael Grabner siirtyi joukkueeseen New York Rangersista. Rangers sai kaupassa vastineeksi 20-vuotiaan Jegor Rykovin ja toisen kierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen.

Grabner on tehnyt tällä kaudella Rangersin paidassa 25 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä. Koko NHL-urallaan Grabner on pelannut 532 ottelua ja tehnyt niissä 244 (156+88) tehopistettä. 

Itävaltalainen on tehnyt urallaan neljästi yli 20 maalia kaudessa ja parhaimmillaan 34 maalia New York Islandersin paidassa kaudella 2010-11. Devils on 30-vuotiaalle Grabnerille jo uran viides seura.

Rykov on Devilsin viidennen kierroksen varaus vuoden 2016 varaustilaisuudesta. Isokokoinen puolustaja pelaa tällä hetkellä KHL:ssä, SKA Pietarin joukkueessa, jossa hän voitti Gagarin Cupin viime kauden päätteeksi. KHL-otteluita Rykovilla on tilillään yhteensä 108, joissa on syntynyt 24 (2+22) tehopistettä.

Pelaajakauppa oli Rangersin ja Devilsin välillä ensimmäinen Devilsin liityttyä NHL:ään kaudella 1982-83 ja harvinainen saman divisioonan joukkueiden välillä tapahtuva kauppa.

» Lähetä palautetta toimitukselle