Mestis-nuoret kohtaavat Valko-Venäjän

MESTIS, MAAJOUKKUE / Uutinen
Nuorista Mestis-pelaajista koottu joukkue matkaa marraskuun alussa Minskiin, jossa se pelaa kaksi ottelua Valko-Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkueen. Edustusmatka tietää myös ottelusiirtoa Mestikseen.

FPS:n Kai Raution luotsaama Mestis-maajoukkue suuntaa ensi kuun alussa Valko-Venäjälle nuorella miehistöllä. Parikymppisistä koostettu porukka kohtaa Valko-Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkueen 9. ja 10.11. pelattavissa otteluissa.

Joukkueeseen on valittu pelaajia kahdeksasta eri Mestis-joukkueesta. Vankimmin edustettuna on KooKoo, jolta matkaan lähtee viisi pelaajaa. Haukoista ja Salamoista kutsun on saanut neljä nuorukaista, Hermeksestä, Kiekko-Vantaasta, Sportista ja KalPasta kaksi sekä Hokista yksi. Joukkueen toisena valmentajana toimii Hermeksen Pasi Arvonen.

Ottelu Jukurit – FPS siirtyy puolestaan maaottelujen johdosta pelattavaksi 13.11. Samainen ottelu ehdittiin siirtää jo kertaalleen Mikkelin jäähalliremontin johdosta. Alun perin se piti pelata jo 21.10. ja sitten 9.11. mutta tuolloin kummankin joukkueen päävalmentajat ovat poissa maasta. Risto Dufvan luotsaama parikymppisten maajoukkue pelaa tuolloin turnausta Ruotsissa.

Mestis-maajoukkueen kokoonpano

Maalivahdit

Aku Limnell (Sport)

Antti Niemi (K-Vantaa)



Puolustajat

Markus Tuomaala (Sport)

Lasse Korhonen (Salamat)

Joni Purola (Salamat)

Jani Haapalainen (KooKoo)

Simo Mälkiä (KooKoo)

Mikko Huhto (Hermes)

Antti Uitto (Hermes)

Jarno Virkki (Haukat)



Hyökkääjät

Heikki Laine (Salamat)

Simo Romo (Salamat)

Ari Kovanen (KooKoo)

Ilkka Saarela (KooKoo)

Timo Kuuluvainen (KalPa)

Sami Taanonen (Haukat)

Tommi Sievers (Haukat)

Markus Haverinen (Hokki)

Eemeli Koskelainen (KooKoo)

Harri Alakotila (Haukat)

Juha Koivisto (K-Vantaa)

Aki Keinänen (KalPa)

» Lähetä palautetta toimitukselle