Mestis-mestarit SaiPaan

LIIGA / Uutinen
"Liigassa nähdään."
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Mikkelin Jukureiden riveissä mestaruutta juhlineet maalivahti Andreas Bernard ja puolustaja Rony Ahonen matkaavat Lappeenrantaan. Bernardin sopimus on kaksivuotinen, Ahosen mallia 1+1.

Aina Villi kortti -kierrokselle asti tällä kaudella selvinnyt SaiPa saa vahvistuksia juuri liigakarsintansa päättäneistä Jukureista.

Maalivahti Andreas Bernard on pelannut urallaan 10 liigaottelua juuri SaiPan riveissä ja on näin ollen tuttu mies seuralle. Kuluvalla kaudella Bernard kuului Mestis-mestareiden avainpelaajiin pelattuaan ensin ilmiömäisen runkosarjan ja päätteeksi erinomaiset pudotuspelit. Bernard myös vartioi Jukureiden maalia kaikissa liigakarsintaotteluissa Ilvestä vastaan ja suoriutui mallikkaasti. Italialaisen 22-vuotiaan veskarin sopimus kattaa tulevat kaksi kautta.

Puolustaja Rony Ahonen tuo SaiPan peräpäähän rutkasti jämäkkyyttä ja monipuolisuutta. Mestiksen parhaimpiin puolustajiin kuulunut Ahonen on pelannut urallaan 28 liigaottelua HIFK:n riveissä. Ahosen sopimus kattaa tulevan kauden ja option kaudesta 2014-2015.

Lisäksi SaiPa ilmoitti, että Jukureissa lainalla pelanneet puolustaja Samuli Piipponen sekä hyökkääjä Roope Hämäläinen palaavat Lappeenrantaan taistelemaan paikasta liigajoukkuessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle