Mestis alkaa huomenna, Espoo Unitedin pääsyliput tulivat vasta myyntiin

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Espoo United ja TUTO kohtasivat pronssiottelussa.
Kuva © Timo Savela

Espoo Unitedin sarjakauden ensimmäiseen kotiotteluun oli aikaa vain reilu vuorokausi, kun sen pääsyliput tulivat myyntiin. United tiedotti asiasta ottelutapahtumansa tapahtumasivulla Facebookissa. Samassa yhteydessä kerrottiin lippuluukulta ostettavien pääsylippujen hinnat, joten ilmeisesti seura myy niitä paikan päällä.

United ei ole toimittanut kausikorttejaan sellaisen ostaneille. Se tiedotti asiasta verkkosivuillaan 11. syyskuuta. Tiedotteessa kerrottiin, että kausikortit voi noutaa ensimmäisten kotiottelujen yhteydessä Metro Areenalta. Toisaalla verkkosivuilla sanotaan, että "kausikortit toimitetaan asiakkaille elokuun aikana".

Unitedin ennen kauden alkamista järjestämistä harjoitusotteluista Kiekko-Vantaa-kohtaamisessa oli 433 katsojaa, TUTOa vastaan 247 ja Peliittoja vastaan 222. Suomen Cupin S-Kiekko-kotiottelua todisti hallilla 224 katsojaa.

Espoolaisseuran taloustilanne on avoimen ankea. Kesän aikana sille kertyi palkkarästejä, se haastettiin oikeuteen, sen kotihallista katkaistiin sähköt eikä sillä ole tällä hetkellä toimitusjohtajaa.

Juttua muokattu 28.9.2017 kello 18.17. Pääsyliput tulivat myyntiin pari tuntia alkuperäisen uutisen julkaisemisen jälkeen. Tekstiä muokattu sen mukaan. Alun perin uutinen kertoi siitä, että pääsyliput eivät olleet myynnissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle