TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Mestiksessä peluutettiin edustuskelvotonta pelaajaa

MESTIS / Uutinen
Markus Kojo ehti kerätä kymppejä TUTOn riveissä.
Kuva © Timo Savela
SaPKo peluutti Hokkia vastaan edustuskelvotonta Markus Kojoa.

Mestiksen kilpailuvaliokunta tuomitsi SaPKon häviämään ottelun Hokkia vastaan 0-5, koska savonlinnalaiset peluuttivat ottelussa Markus Kojoa, jolla oli niin sanotusti kymppitili täynnä.

Vastineessaan SaPKo toteaa, että 17. lokakuuta TUTO-SaPKo-ottelussa Kojolle tuomittu kymmenen minuutin käytösrangaistus oli jäänyt epähuomiossa huomioimatta pelaajan käyttäytymisrangaistusten kertymää tutkittaessa.

Tuomion vaikutus jäi varsin marginaaliseksi, sillä 13. marraskuuta pelatun SaPKo-Hokki-ottelun lopputulos oli 0-4. Lisäksi Savonlinnan Pallokerho Oy:lle määrättiin 200 euron sakko edustuskelvottoman pelaajan peluuttamisesta ja valvonnan puutteesta.

Kojo kärsii aiemmin kärsimättä jääneen pelikieltonsa perjantain Jukurit-kamppailussa ja lisärangaistuksena pelikiellon aikana pelaamisesta hän on sivussa myös lauantain ottelusta Jukureita vastaan. Savonlinnalaisjoukkueen joukkueenjohtaja Pekka Linden asetettiin myös kahden ottelun toimitsijakieltoon edustuskelvottoman pelaajan hyväksymisestä ottelun kokoonpanoon.

Päivitetty klo 13.39: Lisätty tieto Kojon peli- ja Lindenin toimitsijakiellosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle