Mestikseen iso kasa liigalainoja

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestis-joukkueet ovat jälleen saaneet sarjan avauskierrokselle mukaan suuren määrän liigalainoja.

Heinolassa uutta tulemista tekevä Peliitat on napannut yhteistyöseura Pelicansista riveihinsä Jukurien kiusaksi maalivahti Antti Rautiolan, puolustajat Juha-Pekka Pietilän ja Joonas Hurrin sekä Sami Blomqvistin.

LeKi on puolestaan vahvistanut rivejään TuTo-otteluun peräti yhdeksällä liigalainalla. Ilveksestä Lempäälään ovat saapuneet maalivahti Ville Kolppanen, puolustajat Niko Peltola, Jyrki Jokipakka, Ville Laine ja Markus Västilä sekä hyökkääjä Roope Nikkilä, kun taas Tapparasta lainalla ovat hyökkääjät Tuomas Vänttinen, Joni Karjalainen ja Nestori Lähde.

Oululaisen K-Laserin sotisovassa Sportia vastaan käytävässä kamppailussa nähdään Kärpistä peliajan perässä sarjaporrasta alemmas jalkautuneet puolustaja Juho Jokinen ja Nico Lehto sekä hyökkääjät Ville-Matti Koponen, Mikko Alikoski ja Simon Suoranta.

K-Vantaa vahvistaa joukkuettaan LeKin tavoin liigalainoilla lähes kahdella kentällisen verran. Lohipaidassa keskiviikko-iltana nähdään Jokerien maalivahti Frans Tuohimaa, puolustajat Nico Manelius ja Tommi Kivistö sekä hyökkääjä Eetu Koski. HIFK:sta Vantaalle matkaavat puolustaja Julius Nyqvist sekä hyökkääjät Mikael Salmivirta, Micke-Max Åsten ja Teemu Tallberg.

JYPin liigaryhmästä Mestikseen peliajan perässä siirtyvät maalivahti Riku Helenius, puolustajat Antti Jaatinen ja Yohann Auvitu sekä hyökkääjät Antti Jaatinen ja Jonne Virtanen, jotka nähdään jyväskyläläisen JYP-Akatemian peliasussa K-Vantaata vastaan käytävässä koitoksessa.


Tuomas Vänttinen on yksi monista peliaikaa Mestiksestä hakevista pelimiehistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle