TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Mestareille jatkosopimuksia, Koivisto ja Törmänen Ruotsiin

LIIGA, SHL / Uutinen
Mestaruusjuhlat on juhlittu ja Suomen mestari Helsingin Jokerit julkisti kaksi jatkosopimusta.

Keskushyökkääjä Petri Pakaslahti jatkaa Jokereissa kaksi seuraavaa kautta ja puolustaja Ilkka Mikkola yhden.

Pakaslahti siirtyi hieman yllättäen täksi kaudeksi Rauman Lukosta Jokereihin. 26-vuotias Pakaslahti lunasti paikkansa Jokereiden ykkössentterinä ja maan parhaimpana aloittajana. Oululaislähtöisen Pakaslahden tehot menneellä kaudella olivat 13+22=35.

Ilkka Mikkolasta tuli viime sunnuntaina harvinaisen kerhon jäsen: Hänen lisäkseen vain Markus Ketterer on SM-Liigan perustamisen jälkeen onnistunut voittamaan neljä mestaruutta peräkkäin. TPS:ssa voitetun kolmen kullan jälkeen vuonna 1979 syntynyt Mikkola liittyi viime kesänä Jokereihin ja oli tällä kaudella Raimo Summasen luottopelaajia.

Tom Koivisto Frölundaan

Jokereiden viime kausien ykköspuolustaja Tom Koivisto on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen göteborgilaisen Frölunda Indiansin kanssa.

"Olemme mielissämme kun eräs SM-Liigan parhaista puolustajista pelaa Indiansissa kaksi seuraavaa vuotta", hehkutti Frölundan kehitysjohtaja Christer Kellgren.

Turkulaislähtöinen Koivisto nousi kiekkokansan tietoisuuteen HPK:ssa. Koivisto tunnetaan erittäin hyvänä kiekollisena puolustajana.

Antti Törmänen myös Ruotsiin

Perusjokeri Antti Törmänen siirtyy myös Ruotsiin. Tällä kaudella lähinnä kolmosketjussa pelannut Törmänen on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Södertälje SK:n kanssa.

"Ei ollut yllätys, että Törmänen oli tällä kaudella Jokereiden kapteeni. Hän antaa kaikkensa joukkueen eteen ja kykenee myös fyysiseen peliin. Erinomainen kahdensuunnan pelaaja pystyy myös maalintekoon", luonnehti Törmästä SSK:n urheilutoimenjohtaja Mats Hallin.

Vaikka Törmästä pidetään ikuisena Jokereiden miehenä, hän on kuitenkin lähtöisin Espoosta. Törmänen oli viimeinen pelaaja, joka oli jäljellä 90-luvun Jokeridynastian käynnistäneestä vuoden 1992 mestarijoukkueesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle