McPhee kiistää huhut Šipatšovin lähtöaikeista

NHL / Uutinen
Vadim Šipatšov on aloittanut uransa Golden Knightsissa hyvin ristiriitaisissa merkeissä.
Kuva © Getty Images
Aiemmin maanantaina KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏ kertoi, että Vegas Golden Knightsin Vadim Šipatšov harkitsee paluuta SKA:han. TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Šipatšovin agentti Petr Svoboda puolestaan kiisti lähtöaikeet.

Vegas Golden Knights järjesti maanantaina lehdistötilaisuuden, jossa se kommentoi myös Šipatšovin tilannetta. Päävalmentaja Gerard Gallantilta kysyttiin, siirrettiinkö Šipatšov farmijoukkueeseen siksi, ettei hyökkääjän suoritustaso riittänyt.

− Hän ei ole täällä. Keskityn niihin 23 pelaajaan, jotka ovat, Gallant totesi.

GM George McPhee tarkensi että kyse oli "numeropäätöksestä". Tällä viitataan siihen, että kokoonpanossa tulee olla 23 pelaajaa, ja koska määrä ylittyi, piti tilaa tehdä siirroilla. Golden Knightsilla oli kolme pelaajaa, jotka voitiin siirtää farmijoukkueeseen ilman siirtolistalle asettamista: Šipatšov, Alex Tuch ja Shea Theodore. Kaikki aloittivat kautensa virallisesti Chicago Wolvesissa.

McPhee myös huomautti, että asia on selitetty Šipatšoville ja hänen agentilleen, jotka eivät aiemmin sitä täysin ymmärtäneet. Hän kutsuu huhuja Šipatšovin lähtöaikeista valheellisiksi ja lisää, että Šipatšov on allekirjoittanut sopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa eikä voi vain lähteä. 

Kun Chicago Wolves pelasi aiemmin Teksasissa, Šipatšov lensi kotiin ollakseen lähempänä vaimoaan. McPheen mukaan hänen ei odoteta varsinaisesti pelaavan farmijoukkueessa. 

Lehdistötilaisuudessa käsiteltiin myös Golden Knightsin kokoonpanoa. McPheen mukaan he arvioivat edelleen tilannetta, koska pelaajia ei voi oikeasti tuntea ennen kuin heidän kanssaan viettää aikaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle