JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Matti Uusivirta palaa Bluesiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Lukuisista loukkaantumisista kärsivä Espoo Blues saa riveihinsä uusvanhan pelaajan, kun hyökkääjä Matti Uusivirta liittyy joukkueeseen.

Matti Uusivirta on Bluesin kasvatteja, joka pääsi ensimmäisen kerran liigajoukkueen kokoonpanoon kevään 2004 pudotuspeleissä. Peliaikaa ei kuitenkaan siunaantunut, ja reilu vuosi myöhemmin hän siirtyi vuodeksi USA:n yliopistosarjaan Northeastern Universityn joukkueeseen.

Hän palasi Suomeen ja Espooseen kesällä 2006. Peliaika Bluesissa jäi kuitenkin vähiin ja hän haki välillä vauhtia Mestiksestä Salamoiden ja Kiekko-Vantaan riveistä. Viime syksynä hän siirtyi Ilvekseen vaihdossa Sami Sandelliin. Liigaurallaan hän on pelannut 81 ottelua tehoilla 4+3.

Keväällä Uusivirta jäi ilman sopimusta, ennen kuin löysi lokakuussa pelipaikan Slovakian Zvolenista. Pesti jäi lyhyeksi ja Uusivirta palasi kotikonnuilleen. Hän esiintyy Blues-paidassa perjantaina, kun Blues pelaa valmentajaansa vaihtaneen Jokereiden vieraana.

Bluesin loukkaantumislista kasvoi SaiPa-pelissä yhdellä, kun Joonas Nättinen sai aivotärähdyksen. Nuorten maajoukkueeseenkin kuuluva hyökkääjä palannee peleihin ensi viikolla. Kakkosmaalivahti Mikko Tolvanen siirtyy kahden ottelun ajaksi Mestis-seura LeKin riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle