Matthew Barnaby jatkaa Tampassa, Gusmanov Minnesotaan.

NHL / Uutinen
Kolmas kerta toden sanoo. Kolmas joukkue uran aikana Barnabylle ja pitkä sopimus palkintona.

Barnaby ja Tampa pitävät toisistaan

Matthew Barnaby on jäällä tunnettu vastustajilleen erittäin ärsyttävänä pelaajana, mutta omassa joukkueessaan hän on ollut erittäin arvostettu ja pidetty pelaaja. Tampa Bay Lightning tarjosi Barnabylle 4,5 miljoonan taalan arvoista kolmen vuoden sopimusta.

Barnaby olisi ensi kauden jälkeen voinut kokeilla charmiaan vapaana agenttina ja tehdä sopimuksen minne tahansa, mutta piti Tampan tekemää tarjousta hyvänä ja jättää vapaan agentin statuksen odottamaan hamaan tulevaisuuteen. Tampan johto pitää Barnabyn taistelijan hengestä ja pukukoppiroolista sekä fanien innostuksesta kovanaamaa kohtaan. Barnaby itse ei aluksi ollut yhtään innostunut siirrostaan yhteen NHL:n huonoimmista joukkueista, mutta vietettyään aikaa joukkueessa Barnaby yllättyi voimakkaasti yhteen hiileen puhaltavan ryhmän voitontahdosta.

Barnaby on aiemmin pelannut Buffalossa sekä Pittsburghissa ja on urallaan voittanut NHL:n jäähypörssin.

Ravil Gusmanov uudelle NHL-koitokselle

Venäjän paras pistemies Saksan MM-kisoissa, Ravil Gusmanov, siirtyy ensi kaudella Minnesota Wildin riveihin. NHL-sopimuksen mies teki vapaana agenttina. Gusmanov on alunperin Winnipegin varaus, ja laituri pelasikin Jetsissä neljä ottelua ilman merkittäviä meriittejä kaudella 95-96.

Viimeiset kolme kautta Gusmanov on pelannut kotimaansa liigassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle