Matt Maccarone siirtyy RoKiin

MESTIS / Uutinen
Mestiksen häntäpäässä keikkuva Rovaniemen Kiekko palkkasi riveihinsä Matt Maccaronen. Kanadalaishyökkääjän ja RoKin välinen sopimus kattaa loppukauden.

NHL-seura New York Rangersin organisaatiosta alkukauden ajan pelipaikkaa kärkkyneelle 25-vuotiaalle keskushyökkääjälle Matt Maccaronelle visiitti Euroopan sarjoihin on uran ensimmäinen. Isokokoinen (200cm / 115kg) Maccarone hakee RoKin toimitusjohtaja Teemu Kallioniemen mukaan Rovaniemeltä uutta nostetta uralleen.

– Maccarone haluaa näyttää osaamistaan eurooppalaisessa joukkueessa ja sarjassa sekä ponnistaa sitä kautta urallaan eteenpäin, Kallioniemi toteaa.

Myös rovaniemeläisjoukkueen päävalmentaja Ari Kokkonen odottaa uuden vahvistuksen tuovan lisää johtajuutta ja särmää joukkueensa hyökkäyspelaamiseen.

– Meillä on sarjan pienikokoisin joukkue, joten iso, liikkuva ja hyvin kiekkoa hallitseva kaveri on tervetullut vahvistus kokoonpanoon, sanoo Kokkonen.

– Ihan joka jätkää ei Rangersien training campille kutsuta, joten mieheltä on lupa odottaa paljon. Häntä varmasti seurataan rapakon takanakin tarkasti, joten näyttöhalut ovat takuulla kovat. Odotan Maccaronelta osaamisen lisäksi myös tietynlaista henkistä johtajuutta joukkueeseen.

Maccarone liittyy RoKin harjoitusrinkiin maanantaina ja tekee ensiesiintymisensä sininutussa jo keskiviikon kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle