TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Mathias Månssonin ja KalPan tiet eroavat

LIIGA / Uutinen
KalPa on purkanut hyökkääjä Mathias Månssonin sopimuksen. Ruotsalaishyökkääjälle ei kyetty tarjoamaan riittävän suurta roolia.

Mathias Månsson, 29, pelasi KalPassa kahdeksantoista SM-liigaottelua tehoin 1+3. Laitahyökkääjä Månsson joutui KalPassa pelaamaan keskushyökkääjänä, mikä ei ollut hänelle ominaista.

– Ratkaisu syntyi yhteistuumin, näin on molemmille parempi ja Mathias voi hakea uutta vauhtia muualta. KalPa haluaa kiittää Mathiasta hyvästä työasenteesta, hän oli yhteisössä pidetty ja hyvä pukukoppipelaaja, KalPan urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen kertoo seuran verkkosivuilla.

Pelaajabudjetin päälle koeajalle hankitun slovakkihyökkääjä Robert Petrovickyn mahdollinen loppukauden sopimus vaati pelaajaliikennettä myös ulospäin, eikä KalPa etsi aktiivisesti Månssonille korvaajaa.


Mathias Månsson etsii itselleen uutta seuraa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Syväsalmi sairastuvalle

Puolustaja Kai Syväsalmi joutuu puolestaan kuukauden mittaiselle sairauslomalle aivotärähdyksen vuoksi. Kuluvalla kaudella 25-vuotias Syväsalmi on pelannut KalPa-paidassa 13 liigaottelua ja tehnyt niissä neljä (1+3) tehopistettä.

Sen sijaan puolustaja Jussi Timonen toipuu hyvää vauhtia polvivammastaan, joka on pitänyt miehen sivussa KalPan 15 viime ottelusta. Timosen, 27, on määrä palata pelaavaan kokoonpanoon marraskuun maaottelutauon jälkeen, kun KalPa kohtaa Bluesin vieraskaukalossa kuluvan kuun 16. päivä.

» Lähetä palautetta toimitukselle