TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Mathias Månsson palaa Ruotsiin

LIIGA / Uutinen
Marraskuun alussa KalPan kanssa sopimuksensa purkanut ruotsalaishyökkääjä Mathias Månsson palaa Ruotsiin. Miehen uusi seura on Elitserienin Södertälje SK.

Ensimmäisen kautensa Ruotsin sarjojen ulkopuolella aloittaneen Mathias Månssonin ura jatkuu jälleen länsinaapurissa. KalPassa Månssonia yritettiin keskinkertaisin tuloksin istuttaa keskushyökkääjän rooliin ja lopulta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Savolaisten riveissä Månsson ehti pelata 18 ottelua, joiden aikana syntyi yksi maali ja kolme syöttöpistettä. Isokokoisen laiturin uusi seura on Södertälje SK.

– Otimme yhteyttä häneen välittömästi, kun saimme tiedon, että Mathias on vapailla markkinoilla. Meillä on myönteinen kuva Mathiaksesta ja hän sopii meidän pelitapaamme. Hän on hyvä karvaaja, joka osaa pitää kiekkoa ja viihtyy vastustajan maalin edessä, luonnehtii Södertäljen urheilutoimenjohtaja Per Nygård uutta hankintaansa.

Månsson on aikaisemmin pelannut 250 Elitserien-ottelua Brynäsin, Skellefteån ja Röglen riveissä. Hyökääjän sopimus Södertäljen kanssa kattaa myös kauden 2011–2012.


Månssonin ura KalPassa jäi 18 ottelun mittaiseksi.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle