Masterton-palkinnon finalistit nimetty

NHL / Uutinen
Harding ei ole antanut sairauden häiritä torjuntatyöskentelyä.
Kuva © Getty Images
NHL jatkoi palkintofinalistien julkistamista. Tiistaina vuorossa oli kolmikko Bill Mastertonin muistopalkintoon, joka annetaan omistautumisesta jääkiekolle.

Masterton-palkinnossa jokaista joukkuetta seuraavat toimittajat nimeävät joukkueesta yhden ehdokkaan palkinnon saajaksi. Näistä 30 ehdokkaasta toimittajat äänestävät suosikkinsa.

Kärkikolmikkoon päätyivät Minnesota Wildin maalivahti Josh Harding, Boston Bruinsin puolustaja Adam McQuaid ja Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Sidney Crosby.

Hardingilla todettiin MS-tauti työsulun aikana. Hän on sairaudesta huolimatta pelannut NHL-otteluita. Mukaan mahtui myös nollapeli kauden avauksessa.

McQuaid kärsi Outlet-oireyhtymästä, joka aiheuttaa verihyytymiä. Hänen kautensa oli vaarassa, mutta hän oli mukana Bostonin aloittaessa kautensa.

Crosbyn vaivana olivat aivotärähdykset, joista hän kärsi kahden edellisen kauden aikana. Hän osoitti kauden aikana kuuluvansa edelleen NHL:n eliittiin johtamalla pistepörssiä runkosarjakauden päättäneen loukkaantumisen aikoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle