Masi Marjamäki Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Ässissä tämän kauden pelannut laitahyökkääjä Masi Marjamäki siirtyy ensi kaudeksi Tampereen Ilvekseen. Asiasta uutisoi Satakunnan Kansa.

Porilaislähtöinen Marjamäki palasi lokakuussa kasvattajaseuraansa vietettyään sitä ennen kaksi kautta New York Islandersin organisaatiossa. Loukkaantumisten vuoksi hän ehti pelata porilaisjoukkueessa ainoastaan 24 ottelua tehoin 5+6.

Tammikuussa 23 vuotta täyttänyt Marjamäki lähti jo juniori-ikäisenä Kanadan junioriliiga WHL:ään, jossa hän pelasi kolmen kauden ajan Red Deer Rebelsin sekä Moose Jaw Warriorsin riveissä. Red Deerissä hänen seuratoverinaan oli Ilveksen takalinjoilla ensi kaudellakin luutiva Mikko Kuukka.

- Haluan uuden alun uralleni uudessa organisaatiossa. Katsoin, että Ilves on parempi paikka kehittyä kuin ensi kauden Ässät, Marjamäki kertoo SK:n internetisivuilla.

- Päätös ei ollut missään nimessä helppo. Pähkäilin sitä pitkän aikaa. Minulle vain tuli sellainen fiilis, että nyt ei ole oikea aika jäädä Poriin. Taloudellisesti sopimuksissa ei ollut merkittävää eroa.

Marjamäen sopimus tamperelaisseuran kanssa on vuoden mittainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle