Marty Murray jatkaa Philadelphiassa

NHL / Uutinen
Kesällä Philadelphia Flyersiin vapaana agenttina siirtynyt Marty Murray teki kolmen vuoden jatkosopimuksen uuden seuransa kanssa.

26-vuotias Marty Murray jatkaa seuraavat kolme vuotta Philadelphia Flyersin riveissä. Kesällä vapaana agenttina Calgarysta siirtynyt pienikokoinen Murray vakuutti seurajohdon kypsillä otteillaan, ja näin ollen Murray solmi ammattilaisuransa ensimmäisen yksisuuntaisen sopimuksen. Sopimuksen rahallinen arvo on 1.95 miljoonaa dollaria.

Murray on alunperin Calgaryn neljännen kierroksen varaus vuodelta 1993. Ennen tätä kauden alkua Murray oli pelannut ainoastaan 19 ottelua NHL:ssä, mutta tällä kaudella hän on onnistunut valtaamaan vakiopaikan kovassa Flyers-ryhmässä. Murray voitti viime kaudella AHL:n mestaruuden Saint John Flamesin riveissä, ja hänet hankittiin alunperin farmijoukkue Phantomsin ykkösketjun sentteriksi. Murray sai kauden alussa mahdollisuutensa erinomaisen harjoitusleirin sekä Jiri Dopitan loukkaantumisen takia, eikä Murray jättänyt tilaisuutta käyttämättä.

Murray on tehnyt tällä kaudella 17 pistettä 48 pelissä noin 14 minuutin peliajalla ottelua kohden. Hän on pelannut erilaisissa rooleissa sekä sentterinä että laiturina ja on tärkeä palanen Flyersin alivoimapelissä. Murray on ollut myös joukkueen paras aloittaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle