TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Martin Spanhel ja HIFK sopivat jatkosta

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK on tehnyt sopimuksen testattavana olleen laitahyökkääjä Martin Spanhelin kanssa. Tsekki vakuutti IFK:n johdon osaamisestaan lopullisesti testiotteluissaan.

Spanhel pelasi IFK:ssa koeaikansa aikana pelit HPK:ta ja Magnitogorskia vastaan. Kummassakin ottelussa saldona oli maali ja syöttö. Neljällä pisteellään Spanhel on ollut IFK:n tehokkain pelaaja tähän mennesä. Tsekin parhaisiin meriitteihin kuuluu vuoden 2000 MM-kisoissa voitettu kultamitalli.

Aikaisemmin urallaan Spanhel on seurajoukkuetasolla edustanut Tsekissä Zliniä, Plzenin ja Sparta Prahaa sekä pelannut kaksi kautta Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa, lähinnä AHL:n farmijoukkueessa Syracuse Crunshissa. Spanhel pelasi NHL:ssä yhteensä kymmenen ottelua tehoilla 2+0. Viime kaudella Spanhel pelasi Sparta Prahassa vaisuilla tehoilla 5+5 40 ottelussa.

Spanhelin sopimuksen myötä IFK:n ulkomaalaiskiintiö on täynnä. Riveistä löytyivät ennestään maalivahti Dave Stathos, puolustaja Ladislav Benysek ja hyökkääjät Roman Vopat ja Brett Harkins.

» Lähetä palautetta toimitukselle