TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Martin Havlat olkapääleikkaukseen

NHL / Uutinen
Chicago Blackhawksin laitahyökkääjä Martin Havlat joutuu olkapääleikkaukseen ja näin ollen sivussa loppukauden viimeisistä otteluista.

Mitä todennäköisimmin Havlat pysyy sairastuvalla aina elokuulle asti, jotta olkapää kuntoutuisi kunnolla.

style="border-top: solid 6px #BBD2E9; border-left: solid 2px #BBD2E9; border-right: solid 2px #BBD2E9; border-bottom: solid 2px #BBD2E9; padding: 3px;">näkökanta

Loukkaantumiset uhkana Blackhawksin tulevaisuudelle
href="http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=kolumnit&id=6134">[lue lisää]

Havlat loukkasi olkapäänsä tiistaina Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa. Tshekkihyökkääjän vamma tapahtui ottelun ensimmäisessä erässä.

Leikattava olkapää on sama, jonka Havlat loukkasi kaudella 2005-06 pelatessaan Ottawa Senatorsissa. Tuolloin tshekki oli poissa kaikkiaan 58 ottelusta. Loukkaantumisherkkä Havlat ei ole pelannut kaudessa 72 ottelua enempää sitten tulokaskautensa.

Kuluvalla kaudella Havlat on jo kärsinyt nilkka- ja nivusvammoista sekä virussairaudesta, joiden vuoksi hän on ollut poissa kokoonpanosta runsaat kaksikymmentä ottelua. Loukkaantumistensa vuoksi 26-vuotiaan Havlatin kuluvan kauden pelimäärä jää 56 kamppailuun. Kyseisissä taistoissa tshekki saalistaa 25 maalia ja 32 syöttöpistettä.

Myös 27-vuotias hyökkääjä Mikael Holmqvist on olkapäävamman vuoksi sivussa loppukauden. Ruotsalaisen olkapää ei kuitenkaan vaadi leikkausta.

» Lähetä palautetta toimitukselle