TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Marraskuu toi mukanaan pelaajasiirtoja NHL:ssä

NHL / Uutinen
Vancouver Canucks kauppasi hyökkääjät Harold Drukenin ja Jan Hlavacin Carolinaan. Vancouveriin kaupassa siirtyivät puolustaja Marek Malik sekä hyökkääjä Darren Langdon. Chicago Blackhawks puolestaan lähetti Mikael Nylanderin Washingtoniin vaihdossa Chris Simoniin ja Andrei Nikolishiniin.

Hlavac on 26-vuotias taitava tsekkihyökkääjä, joka ei onnistunut Vancouverissa aivan odotusten mukaan. Hlavac iski toisella NHL-kaudellaan Rangersissa 79 ottelussa peräti 28 maalia ja 64 pistettä.Vancouverissa 55 pelissä pisteitä syntyi vain 23.

Harold Druken, 23, on Canucksin oma varaus. Joukkue varasi Drukenin kesällä 1997 toisella kierroksella. Druken on pelannut 138 ottelua Vancouverissa ja on tehnyt näissä 56 pistettä.

Marek Malik, 27, tuo kokoa Vancouverin puolustukseen. Hän on pelannut koko tähänastisen NHL-uransa samassa joukkueessa. Tosin joukkueen nimi ja kotipaikka on ehtinyt vaihtua matkan varrella. Tappelijana kunnostautunut Darren Langdon puolestaan tuo Canucksiin kaivattua kovuutta.

Mikael Nylander siirtyy viidenteen NHL-joukkueeseen. Taitava pelinrakentaja on edustanut vuonna 1992 alkaneella NHL-urallaan myös Tampa Baytä, Calgarya ja Hartfordia. Nylander vie mukanaan Washingtoniin Chicagon 3. kierroksen varauksen kesälle 2003 sekä samaisen kierroksen varauksen kesälle 2004, mikäli Nylander ei tee jatkosopimusta.

Chris Simon on niitä harvoja nyrkkisankareita, jotka pystyvät myös maalintekoon. Tosin kummallakin saralla miehen tehot ovat vähentyneet viime vuosina. Osittain syynä tähän ovat olleet loukkaantumiset. Andrei Nikolishin ei ole pelannut tällä kaudella NHL:ssä sopimuskiistan vuoksi. Nikolishin on pelannut yhteensä 519 ottelua taalaliigassa, joissa hän on tehnyt 82 maalia ja 247 pistettä. Nikolishin teki välittömästi kaksivuotisen sopimuksen Chicagon kanssa. Hän tienaa ensimmäisenä vuotena 1.5 miljoonaa dollaria ja toisena vuotenaan 1.75 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle