TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Markus Korhonen loppukauden LeKissä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kokenut maalivahti Markus Korhonen pelaa loppukevään Lempäälän Kisan Mestis-joukkueen riveissä. Lisäksi LeKi ilmoitti tehneensä sopimuksen nuoren puolustajan Ville-Joonas Peltolan kanssa. Sen sijaan hyökkääjä Markus Kallion sopimus on purettu.

LeKi sai kaivattua kokemusta maalinsa suulle, kun Mikko Pätsin aisapariksi liittyy Ilveksen liigajoukkueessa kolmosvahdin rooliin jäänyt Markus Korhonen. 34-vuotias Korhonen on sopinut aiemminkin pelavansa Kisassa, mutta houkuttelevat ulkomaankomennukset ovat vieneet pidemmän korren. Toistaiseksi ainoassa ottelussaan LeKi-paidassa Korhonen torjui kiekot 100% varmuudella. SM-liigassa pelattuja otteluita kertyi kuluvalla kaudella kahdeksan, joissa miehen torjuntaprosentiksi merkittiin 89,32.

– Maalivahtikaksikko on juuri niin vahva, kuin olemme toivoneet. Korhosen saaminen Pätsin aisapariksi varmistaa laadukkaan maalivahtipelaamisen, vaikka jompi kumpi loukkaantuisi. Olemme todella iloisia, että Korhonen saatiin viimein tolppien väliin useiden "läheltä piti" -tilanteiden jälkeen, toteaa LeKin manageri Tuukka Suoniemi tyytyväisenä.

Korhosen lisäksi LeKi saa Ilveksestä lainalle puolustaja Jouni Aallon sekä hyökkääjä Juuso Antosen, joiden on määrä pelata lempääläläisjoukkueen toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla.

Lisäksi LeKi ilmoitti tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen meneillään olevan pelisesongin aikana KOO-VEE:ssa pelaneen puolustaja Ville-Joonas Peltolan kanssa. 24-vuotias Tappara-kasvatti liittyi seuraan aivan siirtojen takarajan viimeisillä hetkillä.

– Olemme seuranneet Peltolan otteita jo tovin, ja olen vakuuttunut hänen potentiaalistaan onnistua Mestiksessä. Ville-Joonas on hieman myöhempään kypsynyt Mestis-tasolle, mutta 24-vuoden iässä on vielä varmasti aikaa vakiinnuttaa paikka tällä sarjatasolla, Suoniemi taustoittaa.

Sen sijaan Kisassa alkukaudella lupaavasti esiintyneen, mutta erilaisista loukkaantumisista kärsineen hyökkääjä Markus Kallion sopimus on purettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle