Markus Jämsä sairastuvalle, Hildén paikkaamaan

MESTIS / Uutinen
Sportin kapteeni ja yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista Markus Jämsä loukkasi eilen polvensa Vantaalla pelatussa ottelussa. Markus Jämsä on sivussa noin kolme kuukautta. Sport paikkaa Jämsän jättämää aukkoa vuokraamalla HPK:n laiturin Antti Hildénin kuukauden ajaksi.

Jämsä on ollut osa Sportin ykkösviisikkoa ja onkin onnistunut maalinteossa tällä kaudella jo kahdesti. Hildénin vuokraamisella Sport haluaa varmistaa, että ykkösketju säilyy joukkueen suurimpana syömähampaana. Jämsällä on edessään sivusideleikkaus, joka tehdään ensi tiistaina.

Jämsä oli viime kauden lähes kokonaan sivussa pitkään vaivanneen nivusvamman takia. Loppukausi vierähti Sportissa vuokralla, mutta tuntuma ei täysin löytynyt. Kesällä Jämsä palasi Sportiin kaksivuotisella sopimuksella tavoitteenaan nostaa kasvattiseura liigaan. Loistavasti mennyt harjoituskausi sai nyt karun särön polvivamman muodossa.

Sport paikkaa tullutta aukkoa Ilveslähtöisellä laiturilla Antti Hildénillä. Hildén on pelannut aiemminkin Sportissa ja joukkue tietää mitä tulee saamaan. Hildénin vuokrasopimuksen pituus on aluksi kuukausi, mutta sitä tarkistetaan tarpeen mukaan.

- Vaikka SM-liigapaikkaan oikeuttavat ratkaisupelit ovat vasta keväällä, on tehtävä paljon työtä ennen sitä. Syömähampaamme on ykköskenttä eikä se saa ontua missään vaiheessa, kertoi Juhani Tamminen.

- HPK ja Hildén näyttivät heti vihreää valoa ja Antti on jo sunnuntaina harjoituksissa Sportin paidassa ja pelaa jo tiistaina Joensuussa.

Hildén siirtyi loistavan Kokkolan Hermeksessä pelatun viime kauden jälkeen kesällä HPK:n riveihin, mutta peliaikaa liigaotteluissa ei ole vielä kertynyt. Hildén ja HPK hakee vuokralla laiturin otteisiin uutta kipinää. Sport odottaa Hildénin paikkaavan Jämsän jättämän aukon ykkösketjussa.

Pete Suonpää, joka oli tiistain K-Vantaa-kamppailusta niin ikään sivussa polvivamman vuoksi, on pelikunnossa tiistaina. Suonpään polvi oli rasittunut harjoituksissa, mutta kunnossa jo lähipäivinä.

» Lähetä palautetta toimitukselle