TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Marko Kivenmäelle pitkä jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Siirtohuhujen ympäröimä Ässien kultakypärä Marko Kivenmäki on pistänyt lopun spekulaatioille. Mies on allekirjoittanut porilasseuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Ässien ensi kauden runko alkaa hahmottua, kun seura teki jatkosopimuksia myös muiden pelaajien kanssa.

Marko Kivenmäki on ollut Ässien hyökkäyspelin sielu muutaman edelliskauden ajan. Viime kaudella mies sijoittui SM-liigan pistepörssissä toiseksi ja on tälläkin kaudella tehnyt hyvät tehot 14+31.

Turkulaislähtöinen 31-vuotias Kivenmäki on SM-liigaurallaan edustanut Ässien lisäksi myös Rauman Lukkoa. Kivenmäen uusi sopimus ulottuu vuoteen 2010 asti.

Myös puolustajat Pasi Peltonen ja Tapio Sammalkangas sekä maalivahti Eero Kilpeläinen ovat tehneet Ässien kanssa kaksivuotiset jatkosopimukset. Porilaisten kiekkoikonien kategoriaan jo kuuluvan 34-vuotiaan Peltosen pitkä SM-liigaura jatkuu siis ainakin vuoteen 2009 asti.

Lisäksi hyökkääjät Matti Kuparinen ja Patrik Forsbacka ovat pidentäneet vuodella sopimuksiaan, jotka alunperin kattoivat myös ensi kauden. Näiden sopimusten jälkeen Ässillä on ensi kaudeksi kasassa kaikenkaikkiaan kaksikymmentä sopimusta.

– Olemme poikkeuksellisen hyvässä tilanteessa sopimusten suhteen. Kertaakaan minun aikanani ei ole tammikuun lopussa ollut lähes kahtakymmentä pelaajasopimusta seuraavalle kaudelle kasassa. Haemme joukkueeseen vielä kokemusta ja taitoa, jotta saamme jalkeille kilpailukykyisen ryhmän, kertoo Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki seuran internetsivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle