ILV - KÄR
LUK - TAP
IFK - PEL
HPK - TPS
WSH - MIN 1.00
ANA - SJS 4.00
NJD - ARI 19.00
PHI - NYI 19.00
COL - CHI 21.00
EDM - OTT 22.00

Markku Tähtinen keikkahommiin Jokereiden riveihin

LIIGA / Uutinen
Loukkaantumissumasta kärsivä Helsingin Jokerit paikkaa miesvajettaan, kun kokenut sentteri Markku Tähtinen liittyy joukkueeseen kolme ottelua kattavalla sopimuksella.

Markku Tähtinen haki alkusyksystä pelipaikkaa tshekkiläisestä HC Ceske Budojevicestä, mutta ei onnistunut vakuuttamaan koeajallaan seurajohtoa. Otteluja miehelle kertyi Tshekissä kaksi kappaletta ilman tehomerkintöjä.

Jokereissa miehen odotetaan paikkaavan miesvajetta, jonka takia joukkue ei ole saanut otteluihinsa edes täyttä kokoonpanoa.

– Kahdessa viime pelissä ei saatu edes neljää täyttä ketjua kasaan. Myös näkymät ovat sellaiset, että välttämättä ensi viikolle ei ketään pelaajaa saada takaisin, kertoo joukkueen päävalmentaja Hannu Aravirta seuran verkkosivuilla.

Urallaan yhteensä 463 ottelua SM-liigassa Ässien ja Lukon paidassa tahkonnut 31-vuotias Tähtinen liittyy Jokereiden mukaan keskiviikkona. Miehen odotetaan tuovan lisäapua joukkueen tehottomuuteen.

– Hän on kokenut pelaaja ja pystyy varmasti nopeammin löytämään oman pelinsä ja tasonsa. Se auttaa, että hän saa vielä meidän kanssa useita harjoituksia alle ennen tiistain peliä, Aravirta jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle