Marjamäki ensi kaudeksi Jokerien valmentajaksi

KHL / Uutinen
Marjamäki palaa seuravalmennukseen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Suomen maajoukkuetta tällä hetkellä valmentava Lauri Marjamäki siirtyy ensi kaudeksi Jokerien KHL-joukkueen penkin taakse. Jokerien ja Marjamäen sopimus on 2+2-vuotinen.

Lauri Marjamäki oli ilmoittanut jättävänsä maajoukkuevalmennuksen jo aiemmin, ja Jokerien nykyisen päävalmentajan Jukka Jalosen paluu maajoukkueeseen oli ilmoitettu lokakuussa.

Marjamäen sopimus Jokereihin kattaa vuodet 2018-20, ja lisäksi sopimuksessa on optio kahdesta seuraavasta vuodesta.

− Marjamäki on suomalainen huippuvalmentaja, jonka meriitit seuravalmennuksen puolelta puhuvat puolestaan. Leijonissa hän on saanut ja saa edelleen tärkeää kansainvälistä kokemusta, jota tarvitaan myös KHL-seuran peräsimessä, Jokerien General Manager Jari Kurri kommentoi pestiään.

− Jokerien päävalmentajuus on yksi himotuimmista valmentajapesteistä Euroopassa. Joukkueessa on erinomaisia pelaajia ja kivikova KHL kiehtoo minua sarjana paljon. Lisäksi seuran tulevaisuuden visiot ja tutut henkilöt organisaatiossa vakuuttivat sopimusta tehtäessä, Marjamäki itse kommentoi pestiään.

Ennen maajoukkuepestiään Marjamäki toimi Liigassa Bluesin ja Kärppien päävalmentajana. Oulussa hän pääsi juhlimaan kahdesti Suomen mestaruutta, vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi hän on ollut Bluesissa Petri Matikaisen apuna sekä Bluesissa ja Ilveksessä juniorivalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle