Marchandille nuolemiskielto, Komarovin pussailu liikaa NHL:lle

NHL / Uutinen
Brad Marchandin ja Leo Komarovin välinen läheisyys oli liikaa NHL:lle.
Kuva © Getty Images
Boston Bruinsin tunnettu ärsyttäjä ja ajoittainen sikailija Brad Marchand on saanut NHL:n toimistolta kiellon vastustajan pelaajien nuolemisesta ja pussailusta.

Brad Marchand on kunnostautunut erikoisissa tempuissa ja saanut NHL:ltä pelikieltoa viiteen eri otteeseen. Kaikkein erikoisinta tuntuu olevan Bruinsin hyökkääjän ja Maple Leafsin Leo Komarovin välinen suhde.

Myöskin ärsyttävänä pelaajana tunnettu Komarov on tehnyt lähempää tuttavuutta Marchandin kanssa, mutta bostonilainen on vienyt suhteen uudelle tasolle ensin suutelemalla Komarovia poskelle ja viimeisimpänä nuolemalla suomalaisen kasvoja.

Tämä oli liikaa NHL:n keskustoimistolle, joka Sportsnetin tietojen mukaan halusi laittaa pisteen tällaiselle pelleilylle. NHL välitti nuolemiskiellosta tiedon sekä seuralle että ottelusarjan tuomarijohtaja Mick McGeough'n suulla myös suoraan Marchandille.

Marchandin väitetyt nuolemiset tapahtuivat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelussa. Bruins meni jatkoon seitsemän ottelun jälkeen ja Leafsin ja Komarovin kausi päättyi, joten ainakaan suosikkipelaajansa kanssa Marchand ei pääse enää törttöilemään.

» Lähetä palautetta toimitukselle