BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Mankiselle jatkosopimus KHL-optiolla

LIIGA / Uutinen
Jesse Mankinen on pelannut SaiPassa koko uransa.
Kuva © Timo Savela
SaiPan runkohyökkääjiin kuuluva Jesse Mankinen on solminut yhden vuoden sopimuksen seuran kanssa. Sopimuksessa on KHL-optio.

Jesse Mankinen on solminut jatkosopimuksen SaiPan kanssa.  Kuudetta kauttaan SaiPan edustusjoukkueessa pelaava seuran oma kasvatti on pelannut urallaan 224 liigaottelua tehoin 45+34.

- Positiivisin mielin olen. Sain tehtyä ajoissa sopimuksen ensi kaudesta, eikä tarvitse sitä enää miettiä. Olen tyytyväinen, että saan jatkaa SaiPassa. Tämä on ollut ja on yhä minulle hyvä paikka kehittyä. Vastuuta saa kun pelaa hyvin. Se oli se pääpointti koko jutussa, Mankinen kertoo seuran tiedotteessa.

22-vuotiaan Mankisen sopimukseen on ympätty mukaan KHL-pykälä, jonka mies voi käyttää tammikuun puoleen väliin mennessä.

- Keskityn nyt vain tähän SaiPan juttuun tekemällä joka päivä asiat mahdollisimman hyvin. Jos jotain tapahtuu KHL:n suhteen, niin sitten tapahtuu, mutta ei siihen voi energiaa tuhlata. 

- Jos KHL-siirto toteutuu, niin olemme tietysti iloisia hänen puolestaan. SaiPa haluaa kehittää pelaajia ja antaa mahdollisuuden edetä uralla eteenpäin, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa sanoo.

Tällä kaudella Mankinen on pelannut 23 ottelua, joissa hän tehnyt seitsemän ja syöttänyt neljä maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle