Manchester Storm hajosi - Nielikäinen kotimaahan?

LIIGA / Uutinen
Manchester Storm liittyi siihen pitkään listaan brittiliigan joukkueista, jotka ovat joutuneet lopettamaan toimintansa. Joukkueen riveissä kiekkoillut Pasi Nielikäinen oli jo aiemmin päivällä otsikoissa rajun lehtijuttunsa ansiosta...

Parisen viikkoa ilman pelejä että harjoituksia ollut Stormin joukkue hajosi tänään, kun pelaajia pyydettiin vielä kerran odottamaan "huomiseen asti".

Jo ennen kauden alkua Storm joutui lykkäämään harjoitusottelua kun joukkueen omistaja Gary Cowan ei ollut maksanut MEN-jääkiekkoareenalle maksuja ajallaan.

Kun joukkue sitten lopullisesti lensi areenalta pois, he pelasivat kahden viikon aikana yhden sarjaottelun ja harjoittelivat kerran. 150 000£ oli tarkoituksena saada joukkueen säilyttämiseksi, mutta tuosta summasta jäi uupumaan noin 30 000£. Fanit järjestivät itse jopa keräyksen auttaakseen joukkuetta.

Stormissa kiekkoillut Pasi Nielikäinen laukoi tämänpäiväisessä (4.11.) Ilta-Sanomien numerossa liudan totuuksia, jotka ainakin osuivat kohteisiinsa. Uran jatko on miehelle vielä epäselvää, mutta kuten aina, jos kerrottavaa on, sen tekee Suomessa ensimmäisenä Jatkoaika.

» Lähetä palautetta toimitukselle