ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Malinen ei jatka KalPassa – siirtyy Jokipoikiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jarkko Malinen ja KalPa ovat yksissä tuumin purkaneet keskushyökkääjän kuluvaa pelisesonkia käsittäneen paperin. Malisen ura jatkuu Jokipojissa, jonka kanssa mies allekirjoitti loppukauden 2010–2011 mittaisen pelaajasopimuksen.

Kuluvalla kaudella vain kolmessa SM-liigaottelussa KalPan riveissä pelaamaan mahtunut hyökkääjä Jarkko Malinen ei enää kuulu kuopiolaisseuran sopimuspelaajien joukkoon.

– Pelaaja halusi pysyvyyttä siihen, missä hän pelaa ja päädyimme yhdessä tähän ratkaisuun. Toivottavasti Jarkko saa tällä ratkaisulla otettua seuraavan askeleen urallaan, toteaa KalPan urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

Malinen, 22, on meneillään olevalla pelisesongilla edustanut KalPan lisäksi myös Mestis-joukkue SaPKoa 15 ottelun ja yhdeksän (4+5) tehopisteen verran.

Joensuuhun loppukauden mittaisella sopimuksella siirtyvä Malinen ei mene tuntemattomaan paikkaan, sillä mies edusti ärjypaitoja jo viime kevätkaudella yhteensä 30 ottelua.

– Halusimme hänet tänne ehdottomasti. Lisäksi meille on tärkeä asia, että Jarkko pelaa meillä koko kauden. Hän liittyy joukkueen mukaan heti torstain iltaharjoituksissa, sanoo Jokipoikien päävalmentaja Jukka Varmanen tyytyväisenä.

– Malinen on nuoresta iästään huolimatta jo aika lailla kokonainen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan molemmissa päissä kenttää tasapainoisesti ja on hyvä kiekon kanssa – osaa syöttää, on ulottuva ja pystyy puolustamaan. Jarkko sopii kaiken kaikkiaan hyvin joukkueeseen niin pelillisesti kuin kentän ulkopuolellakin, joten olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme "Jaken" takaisin Joensuuhun.


Jarkko Malinen siirtyy Jokipoikiin.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle