Majeský jättää jälleen Ilveksen

LIIGA, NHL / Uutinen
Tampereen Ilveksen kolossimainen puolustuksen jätti Ivan Majeský teki täsmälleen saman ratkaisun kuin vuosi sitten samaisella päivämäärällä. Slovakkipuolustaja allekirjoitti Florida Panthersien hänelle tarjoaman sopimuksen ja suuntaa yhdessä Hannes Hyvösen kanssa aurinko-osavaltion lämpöön.

Viime kaudella Majeskýn taival NHL-jäillä hyvin lyhyeksi, sillä väkivahva pakki palasi Ilvekseen jo hyvissä ajoin ennen NHL-kauden alkua. Kun pelipaikkaa ei irronnut, niin Ivan tuli takaisin Tampereelle kehittymään. Nyt vuoden kokeneempana hänellä on parempi mahdollisuus lunastaa itselleen paikka Floridan kokoonpanosta. Tosin tuohon vaaditaan pitkäjänteisempää sitoutumista, farmissakin voi joutua kääntymään.

Majeskýn vahvuudet ovat fyysisessä pelissä kuten sopiikin odottaa lähes kaksimetriseltä hujopilta. "Iivana" on kuitenkin yllättävän taitava pelaaja ja myöskin hyvin käyttökelpoinen ylivoimalla, lyöntilaukaus lähtee pitkällä vipuvarrella kovaa. Varmaotteinen omassa päässään ja maalivahtien paras ystävä siivotessaan maalinedustaa ei-toivotuista vierailijoista.

Ilveksen toimitusjohtajalla Risto Jalolla on edessä korvaavan pelaajan hankinta, ellei Ilveksessä sitten luoteta siihen, että Majeský saattaisi tehdä viime syyskuun kaltaisen ratkaisun. Jalon mukaan hankintaa ei tulla tekemään hätäillen, vaan vaihtoehtoja kartoitetaan rauhassa ja harkiten.

» Lähetä palautetta toimitukselle