Mailalla huitominen toi Duncan Keithille kuuden ottelun pelikiellon

NHL / Uutinen
Blackhawks aloittaa pudotuspelit ilman ykköspakkiaan.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawksin tähtipuolustaja huilaa joukkueensa viimeiset runkosarjaottelut ja yhden ottelun pudotuspeleissä. Keithin korkean mailan uhrina oli Minnesota Wildin Charlie Coyle.

Duncan Keith katsoo sivusta joukkueensa neljä viimeistä runkosarjaottelua. Puolustaja oli jo sivussa viime yönä Winnipegissä. Kuuden ottelun pelikiellosta jää näin ollen istuttavaa vielä yhteen pudotuspeliotteluun. Blackhawks on keskisen divisioonan kolmantena ja varmistanut pudotuspelipaikkansa.

Keith joutui ottelussa Minnesota Wildia vastaan hyökkääjä Charlie Coylen kaatamaksi. Kostoksi maassa makaava kanadalainen löi mailallaan Coylea suoraan kasvoihin. Wild-hyökkääjä ei pintaruhjeita pahemmin loukkaantunut tilanteessa. Blackhawks-puolustajalta on nähty samankaltainen temppu kevään 2013 pudotuspeleissä, kun hän huitaisi Los Angeles Kingsin Jeff Carteria kasvoihin pelitilanteen ulkopuolella.

Urallaan kahdesti parhaan puolustajan palkinnon, yhden pudotuspelien parhaan pelaajan palkinnon ja kolme Stanley Cup -sormusta voittanut Keith on tehnyt tällä kaudella 43 tehopistettä 67 ottelussa. Jäähyminuutteja hänelle on kertynyt 26.

» Lähetä palautetta toimitukselle