Magnus Kahnberg sopimukseen St. Louisin kanssa

NHL / Uutinen
St. Louis Blues on solminut vuoden mittaisen ja 600 000 dollarin arvoisen sopimuksen 26-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Magnus Kahnbergin kanssa. Kahnbergin oikeudet siirtyivät Hurricanesilta Bluesille tammikuussa 2006 Doug Weightin kaupan yhteydessä.

Kahnberg (188 cm, 88 kg) on alunperin Carolinan seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2000, mutta hän on pelannut koko ajan Frölunda Indiansin riveissä. Hän voitti Elitserienin maali- ja pistepörssin kaudella 2003-2004 tehoilla 33+16=49 ja samalla kaudella hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Mikäli sopimusta ei olisi syntynyt ennen heinäkuun alkua, olisi Kahnbergistä tullut rajoittamaton vapaa agentti.

Bluesin GM Larry Pleau sanoi, että Kahnberg ei ole enää nuori penikka, joka on tulossa haistelemaan farmisarjojen ilmapiiriä. Kahnbergin sopeutumista helpottaa entinen joukkuekaveri Frölundan ajoilta, sillä NHL:n työsulkukaudella 2004-2005 Christian Bäckman ja Kahnberg olivat avainrooleissa Frölundan kaapatessa Elitserienin mestaruuden.

» Lähetä palautetta toimitukselle