MacInnis lähellä jatkosopimusta

NHL / Uutinen
St. Louisin tähtipakki Al MacInnis jatko Bluesin paidassa on erittäin todennäköistä, sillä hänen kaksivuotinen jatkosopimuksensa on raporttien mukaan allekirjoitusta vaille valmis.

MacInnis pelaa viimeistä vuottaan aiemman sopimuksen alla ja hän tienaa tällä kaudella mukavat viisi miljoonaa dollaria. Uuden kaksivuotisen sopimuksen arvo lienee noin 14 miljoonaa dollaria, mikä tekisi 38-vuotiaasta veteraanipakista erään NHL:n parhaiten palkatuimmista puolustajista. St. Louis julkaissee sopimuksen virallisesti tällä viikolla.

MacInniksesta olisi tullut vapaa agentti ensi kesänä, mutta hän päätti jatkaa uraansa jo hyväksihavaitussa seurassa. MacInnis siirtyi 1997 St. Louisiin, jossa hän on voittanut muun muassa kaudella 1998-99 Norris Trophyn liigan parhaana puolustajana. Tuleva Hall of Famen jäsen on voittanut myös Calgaryn riveissä kertaalleen himoitun Stanley Cupin kaudella 1988-89, jolloin hänet palkittiin myös pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana.

(lähde: TSN.ca)

Boston Bruins hankki lisää syvyyttä puolustuskalustoonsa, kun 26-vuotias Jamie Rivers napattiin Waiver-listalta. Rivers aloitti kautensa Ottawa Senatorsissa, mutta ei saanut peliaikaa kuin kahdessa ottelussa. Ottawan puolustuksessa oli runsaudenpulaa loukkaantuneiden palattua kokoonpanoon, joten Riversilla ei ollut enää käyttöä Kanadan pääkaupungissa. Siirto vaikeuttaa entisestään Bostonin Jarmo Kultasen pelihaaveita, sillä Kultasella oli vaikeuksia mahtua kokoonpanoon jo ennen Riversin siirtoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle