Machreich, From ja Elomaa uusia ahmalaisia

MESTIS / Uutinen
Hyvinkään Ahmat on julkistanut viisi uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle. Tukosen veljekset Lauri ja Olli jatkavat joukkueessa, johon uusina niminä liittyvät maalivahti Patrick Machreich Itävallasta, puolustaja Marko From KooKoosta ja hyökkääjä Aki Elomaa Jokereiden A-nuorista.

Suurinta vastuuta uusista pelaajista tarjotaan Patrick Machreichille. Edelliset kaudet Itävallan pääsarjassa torjuneen maalivahdin odotetaan paikkaavan Sami Heinosen jättämän aukon ja nostavan samalla itsensä vakituiseksi Itävallan maajoukkuevahdiksi. Osin Machreichin hankinnan myötä Ahmojen kauden budjetti nousee 230 000 euroon.

Puolustuksen uusi ahmalainen on Marko From, 23, joka pelasi viime talven Mestiksen hopearyhmässä KooKoossa. Aiempaa Mestis-kokemusta kookkaalla HIFK:n kasvatilla on Järvenpään KJT:stä ja parin pelin verran Kokkolan Hermeksestä. SM-liigan otteluihin From on pukenut 37 kertaa.

Hyökkäyksessä ahmalaumaa vahvistaa Jokereiden A-nuorten viime kauden kapteeni Aki Elomaa. Pienikokoinen 21-vuotias hyökkääjä saalisti 26 ottelusta 28 tehopistettä, joista peräti 22 oli syöttöpisteitä.

Viime kauden Ahmoista jatkavat jo aiemmin ilmoitettujen Joonas Lindbergin, Juha Kaunismäen, Olli Korkeavuoren, Pasi Tammisen ja Janne Lehtisen lisäksi Lauri ja Olli Tukonen. 15-vuotiasta Lauri Tukosta pidetään yhtenä sarjan lahjakkaimmista hyökkääjistä. Ikäisekseen kookas peluri oli jo menneenä talvena yksi Ahmojen avainhyökkääjiä ennen olkapäävammaansa ja oli keväällä voittamassa C-junioreiden SM-hopeaa. 18-vuotias Olli Tukonen pelasi edustusjoukkueessa vain muutaman vaihdon ja suurin osa kaudesta kului seuran A-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle