TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Maalivahti Hostikka lainasopimuksella Forssaan

MESTIS / Uutinen
SaiPan 21-vuotias maalivahti Ville Hostikka siirtyy Mestiksen Forssan Palloseuraan koko kauden kestävällä lainasopimuksella. Hostikka kilpailee ykkösmaalivahdin paikasta FPS:aan palanneen Tommi Kelan kanssa.

Ville Hostikka siirtyy Mestiksen Forssan Palloseuraan hakemaan pelikokemusta aikuisten sarjoista. Hostikka oli jäämässä SaiPan kolmanneksi maalivahdiksi Rob Zeppin ja Mikko Strömbergin taakse, joten peliajan hakeminen muualta tuli ajankohtaiseksi.

Hostikan lainasopimus FPS:n kanssa on koko kauden mittainen. Hostikalla on edelleen voimassa oleva kahden vuoden pelaajasopimus SaiPan kanssa.

Isokokoinen (190cm/90kg) Hostikka on Philadelphia Flyersin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2003. Maalivahtilupaus edusti Rauman Lukkoa yhden kauden ajan (2004/2005), mutta siirtyi viime kauden alla takaisin Lappeenrantaan. Hostikalle on kertynyt 101 ottelua A-juniorien SM-sarjassa viiden kauden aikana. Lisäksi Hostikka on pukenut kahdeksaan liigaotteluun, mutta peliminuutteja ei ole näissä kertynyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle