TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Maalivahteja ja kokemusta LeKiin lainalle

MESTIS / Uutinen
Jarno Laitinen huilaa viikonvaihteen liigaveskarien pelatessa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Perjantaina LeKin maalilla pelaa Ilveksen Joonas Korpisalo. Myös muita liigavahvistuksia nähdään mäyräpaitojen riveissä.

LeKin selkeä ykkösmaalivahti Jarno Laitinen joutuu huilaamaan vuoden ensimmäisen viikonvaihteen, kun perjantaina Kiekko-Vantaata sekä lauantaina TUTOa vastaan LeKi saa maalivahtitäydenystä Liigasta. Jos asiat menevät suunnitelmien mukaan, perjantaina maalin suulle luistelee tuore Ilves-hankinta Joonas Korpisalo ja lauantaina Turussa Lukon tanskalainen Simon Nielsen.

Korpisalo on pelannut kuluneella kaudella Mestistä muutaman pelin juuri Kiekko-Vantaan riveissä. Nielsen puolestaan on aikaisemmilla kausillaan torjunut lyhyitä lainapestejä niin LeKin kuin TUTOn sotisovissa.

Perjantain Kiekko-Vantaata vastaan pelattavaan kotiotteluun LeKi saa liiga-apuja Tapparasta Elmeri Kaksosen ja Jan Tabacekin voimin. Ilveksestä riveissä nähdään konkarihyökkääjä Jussi Pesonen. Koko kolmikon pitäisi olla rosterissa mukana myös Turussa lauantaina.

Kaksonen oli Kisan mukana jo ennen vuoden vaihdetta, mutta kokeneet slovakipuolustaja Tabacek ja laitahyökkääjänä pelaava Pesonen pelaavat ensi kertaa LeKissä. Kaksonen ja Pesonen muodostavat yhden LeKin hyökkäysvitjoista yhdessä Daniel Corson kanssa, joka on tervehtynyt pelikuntoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle