Mälkiälle potkut, Pajuoja ja Helminen tilalle

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves on päätynyt ratkaisuun, joka vapauttaa Heikki Mälkiän valmentajatehtävistä. Uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Juha Pajuoja, jonka sopimus kestää aina kevääseen 2012 saakka. Lisäksi Ilveksen valmennustiimiin liittyy Raimo Helminen.

SM-liigassa viimeisenä oleva Tampereen Ilves on tiedottanut muutoksista organisaatiossaan. Näkyvin muutos on Heikki Mälkiän siirtyminen sivuun päävalmentajan paikalta. Tilalle astuu jo Ilveksen valmennustiimissä vaikuttanut Juha Pajuoja, jonka sopimus käsittää myös kauden 2011-12. Tämän kevään ajan valmennustiimissä säilyy myös Juha Juujärvi.

Ilveksen ja Mälkiän kausi oli värikäs. Ilves aloitti kauden hyvin, mutta vajosi varjojen maille nopeasti alkukauden hyvän vaiheen jälkeen. Tämän jälkeen Ilves päätti kuitenkin vuodenvaihteen tienoilla käyttää option ensi kaudesta Mälkiän kanssa, mikä osoittautui nyt turhaksi Ilveksen kannalta.

Ilveksen urheilujohtajana aloittaa Seppo Hiitelä, joka vastaa niin joukkueen kokoamisesta kuin urheilutoiminnan kehittämisestäkin. Uusi valmennustiimi ja kykyjenetsijäksi nimitetty Juha Hautamaa toimivat Hiitelän alaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle