Mäkinen, Halava, Fogström ja Mörsky jatkavat Sportissa

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Vaasan Sportin paidassa Mestiksen mestaruutta juhlineet puolustaja Toni Mäkinen ja hyökkääjät Mika Halava, Anton Fogström sekä Juuso Mörsky jatkavat kotkapaidassa yksivuotisilla pelaajasopimuksilla.

Sport on solminut neljä sopimusta, kun puolustaja Toni Mäkinen ja hyökkääjät Mika Halava, Anton Fogström sekä Juuso Mörsky sorvasivat puumerkkinsä yksivuotisiin jatkopahveihin.

Mäkinen, 24, teki Sport-paidassa pelaamissaan 29 ottelussa tehot 4+6. 23-vuotiaalle Halavalle merkittiin puolestaan peräti 64 ottelua ja 33 (13+20) tehopistettä.

– Halava on kiistämättä yksi sarjan taitavimmista pelaajista. Loistavaa, että tällainen taituri jatkaa Vaasassa, hehkuttaa Sportin päävalmentaja Antti Törmänen tyytyväisenä.

– Mäkinen pelasi vahvan kauden puolustuksessa. Erittäin hyvänä luistelijana hän tukee hyvin hyökkäyksiä ja sopii hyvin Sportin liikkuvaan kiekolliseen peliin.

Pienehköön rooleihin mestariyhdistelmässä jääneistä kavereista Fogström, 24, merkkautti tililleen 19 ottelua ja viisi (2+3) pistettä, kun taas Mörskylle kirjattiin 22 ottelua sekä tehot 2+1.

– Fogström on liukas liikkeissään ja vainuaa maalipaikat hienosti. Tavoitteena on nousta seuraavalle tasolle maaleja ja pinnoja tehden, valottaa Törmänen jatkosopimuksen taustoja.

– Mörsky on taitava kiekon kanssa ja hän näytti jo karsintapeleissä pystyvänsä pelaamaan hyvin liigajengejäkin vastaan. Miehellä on potentiaalia tehdä peliä ja nousta ylivoiman pyörittäjäksi.


Mika Halava jatkaa Sportissa.
Anette Naroma - http://anskun.net

» Lähetä palautetta toimitukselle